Despre noi

Despre Rogesil

Concepută inițial ca firmă specializată în comerț, cu experiență din 2007, Rogesil s-a afirmat pe piață serviciilor de transport internațional, ca un partener serios, adaptabil, rapid.

“În prezent, firma noastră vă oferă servicii de transport, atât pentru camioane complete cât și pentru fiecare lot de marfă în parte.”

Datorită profesionalismului echipei manageriale și a angajaților bine pregătiți, ne-am impus rapid pe această piață, oferind clienților noștri servicii de calitate, timpii de reacție fiind foarte buni. Calitatea și promptitudinea serviciilor de transport, pentru operațiunile de import-export, au condus la dezvoltarea unui portofoliu de clienți din diferite domenii (construcții, food, agricultura, industrie ușoară, etc.).

Principiile după care ne ghidăm

Promptitudine

Deservim clientul în timp util și în parametri stabiliți, venind în ajutorul clientului pentru a-și putea continua activitatea cu ușurință.

Seriozitate

Ne respectăm partenerii cu care lucrăm, prin urmare termenii pe care îi înaintăm sunt respectați, încercând astfel să fim foarte promți.

Confidențialitate

Fiecare afacere are specificul ei și respectăm intimitatea fiecărei companii, informațiile împărtășite cu noi fiind în absolută siguranță.

Despre noi

ROGESIL SRL este o companie fondată în anul 2007 ce activează pe piața Europeană de transport și expediții. Avem un colectiv tânăr, deosebit în relația cu clienții și transportatorii, dar și în gestionarea flotei proprii de mașini. Dispecerii și planerii noștri vorbesc fluent Engleza, Maghiara și Româna, rezolvând problemele apărute în timpul curselor în cel mai scurt timp.

Ce oferim?

Carduri combustibil (DKV)

Tehnologie de monitorizare a flotei (GPS)

Preț / Km atractiv

Număr mare de Kilometri / lună

Plata la 30 de zile

Puncte de colectare CMR în locații cheie în Europa

Suport în achiziționare de camioane noi și second-hand

Ce pretindem?

Camioane euro 5 sau mai noi, curate și intreținute

Șoferi profesioniști, punctuali, manierați, instruiți și atenți, dispuți să servească cererile clienților.

Șoferii să fie dotați cu echipamente de protective

Asigurare CMR de minim 100000 euro

Licență de transport european.

Tel: +40 359 805 888