Despre noi

De ce să alegi serviciile noastre?

Oferă mai mult timp dezvoltării afacerii tale!

Prin externalizarea procesului de expediere ai tot timpul de care ai nevoie pentru a putea să te concentrezi pe alte aspecte cheie ale afacerii tale.

Extindeți baza de clienți

Prin accesul la servicii de livrare naționale și internaționale, antreprenorii pot ajunge la o bază de clienți mai largă.

demo-attachment-1308-Mask-Group-42222@2x
demo-attachment-1245-Mask-Group-43@2x

Cine suntem noi

Cu Rogesil livrezi oriunde în România dar și în străinătate!

Ca agregator de servicii ale celor mai bine cotate companii de curierat din România ne mândrim cu capacitatea de a oferi soluții complexe de expediere, atât în România, cât și în străinătate.

Cu ajutorul partenerilor noștri putem asigura o acoperire extensivă și opțiuni de livrare flexibile. Această colaborare ne permite să optimizăm traseele de livrare, să reducem timpul de tranzit și să oferim servicii personalizate fiecărui client.

De ce sa alegi serviciile noastre

Adaptează-te la nevoile pieței

Permite antreprenorilor să se adapteze ușor la fluctuațiile cererii, crescând sau reducând capacitatea de livrare după necesități.

Promptitudine

80%

Siguranță

75%

Parteneriate solide

90%

Credibilitate

82%

Confort

85%

Partenerii noștri

La Rogesil, ne mândrim cu parteneriate solide, ce stau la baza succesului nostru în livrarea rapidă și sigură. Colaborarea cu cele mai bine cotate firme de curierat din România reflectă angajamentul nostru de a oferi servicii de calitate superioară.

Partenerii noștri, Sameday, Fan Courier, Cargus și DPD ne ajută să gestionăm eficient o gamă largă de nevoi - de la colete, la plicuri cu documente legale până la marfă pe paleți.