Servicii transport

Serviciile Rogesil

  • Transport intern
  • Transport internațional
  • Camioane cu prelată de diferite dimensiuni și volume 90-115m3
  • Semiremorci mega adaptabile pe diferite înălțimi (cu acoperiș liftabil)
  • Camioane de volum

Țările de destinație: întreaga Europă.

Beneficiind de camioane cu semiremorcă cu prelată precum și frigorific, putem deservi o gamă largă de cerințe de transport intern și internațional începând de la produse alimentare până la produse electronice.

Camioanele noastre se prezintă în stare foarte bună, și sunt echipate corespunzător cu chingi de ancorare marfă, liza, lift (care sporește siguranța mărfii dvs. în timpul transportului), și sunt acoperite cu prelată facilitând astfel încărcarea pe deasupra, cu macaraua sau pe lateral.

Un alt atuu pe care îl deținem este simțul responsabilității față de marfa pe care o transportăm. Societatea noastră are încheiate contracte de asigurare marfă în valoare de 100.000 euro pentru parcurs intern și extern.

Ce rute de transport putem deservi?

Soluții de transport marfă la prețuri competitive atât pentru export cât și pentru import în și din țări precum Portugalia, Spania, Franța, Anglia, Belgia, Olanda, Germania, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda, Lituania, Letonia, Estonia, Italia, Elveția, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Croația, Serbia, Turcia, Ucraina etc.